Talentinho (92835)
share
Manager: 3point king
Country: Nederland
League: II.4
Rival: Flexible Flamingo's
World Rank: 3303
Country Rank: 31
Last Online: 08/14/2020

Second Team:
De Grote Spelers
Country: Utopia
League: IV.43
BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey
Switch
Tear it down!
Posted on 02/21/2020

Na een imposante periode in de DBA met enkele korte rebuilds gaat de fundering er uit. Al enige tijd leek alles op een lager pitje te staan en was het vooral genieten geblazen met klasbak TvV. Nu de herfst van zijn carrière is aangebroken wordt het tijd om het anders te doen. Prijzen zijn ver weg en hoewel er een paar degelijke talenten de revue hebben gepasseerd de laatste seizoenen zijn het niet de wereldtoppers die het spel interessant hebben gehouden.

Komend seizoen gaat de doelstelling zijn om een zo goed mogelijke draftpick te behalen. Of dat er toe gaat leiden dat er spelers ontwikkeld gaan worden in de geest van project NT, of dat er een eigen koers gevaren gaat worden zal de komende 14 weken meermaals bekeken worden. Wel is duidelijk dat dit een stap terug is voor langere tijd.

Last edited by 3point king at 2/21/2020 5:43:11 PM

share
Trophies (Supporter feature)
Flags (Supporter feature)
Advertisement